Zamów serwetki gastronomiczne na https://verdeavis.pl/higiena/serwetki-obiadowe.html
Serwetki gastronomiczne to materiały higieniczne, które muszą znaleźć się na wyposażeniu każdej kawiarni, stołówki czy dowolnego lokalu serwującego posiłki. Które rodzaje serwetek są zwykle używane? Na co należy zwrócić uwagę podczas zakupu tego produktu?
Papierowe serwetki – gdzie się je stosuje?
Papierowe serwetki są stosowane we wszelkiego rodzaju lokalach gastronomicznych – od restauracji, przez burgerownie, zakładowe i szkolne stołówki, sale bankietowe, herbaciarnie, aż po bary mleczne. Te jednorazowe materiały higieniczne są świetnym zamiennikiem tradycyjnych serwetek wyprodukowanych z materiału, a przy tym pozwalają znieść wydatki ponoszone na przechowywania oraz ich prania. Na rynku dostępne są różnego rodzaju serwetki papierowe – wytrzymałe dwuwarstwowe serwetki z włókniny, które nie przerywają się podczas użycia, przez co doskonale wypełniają swoje zadanie, a także 1-warstwowe chusteczki dyspenserowe przeznaczone do lokali samoobsługowych.
Serwetki gastronomiczne – zredukuj ilość wytwarzanych śmieci
Potrzebujesz wyposażyć swoją kawiarnię w wytrzymałe serwetki jednorazowe? Rozważ zakup tych, które można dozować po jednej sztuce. Umożliwia to ograniczenie ilości generowanych odpadów i uzyskanie znacznych oszczędności. Często używane są także dekoracyjne serwetki papierowe, obecne w sprzedaży w wielu kolorach – są one produkowane dla lokali, w których niezwykle istotne jest zachowanie najlepszego wrażenia. Na szczególną adnotację zasługują serwetki papierowe firmy Tork charakteryzujące się niebywałą chłonnością i solidnością. Artykuły te można zakupić zarówno w odmianie dostosowanej do standardowych dyspenserów na stolik (pionowych i poziomych), jak i dozowników do zabudowy lub na ladę.
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]